top of page

2D CREATIES

Hier zijn mijn 2D creaties van 2016-2017

En futoristische weg getekend met lijnstilering van verschillenden lijndiktes, voor het af te maken is er nog een schaduwtechniek erbij getekend. Als laatste zijn er nog 2 stripfiguren om het werk op te laten vallen.

September 2016-2017

Voor een kinderanimatie heeft je karakter veel gezichts uitdrukkingen nodig. Door emotie in beeld te brengen en om vormvariatie te krijgen heb ik met verschillenden vormen van gekleurd papier gewerkt.

September 2016-2017

Een mannetje van gekleurd papier gemaakt met een collage techniek uit willekeurige vormen. De naam is met men niet-schrijfhand en blind getekend, en dan de letters uitgewerkt met lijnstilering door gebreuk van een dik dun lijn. Dit werk is bedoeld voor een cover van een kinderboek.

September 2016-2017

Mijn schets voor mijn "Strantbeest" veer meer uitleg ga naar 'Examens.

December 2016-2017

Mijn tekening van men "Strantbeest" en een pen tekening, voor meer uitleg ga naar 'Examens.

December 2016-2017

Pen tekening van een "Strantbeest", voor meer uitleg ga naar 'Examens.

December 2016-2017

Uit een blad vol groepen woorden moesten we er 3 uitkiezen die we leuk vonden, en die dan uitwerken. De eerste groep woorden zijn getekend met een potlood en dan met zwarte contourlijnen en wit-zwart contrasten aangegeven door een combinatie van verschillende diktes van zwarte stiften. De volgende stap was om dezelvde tekening uit te werken met zwarte ecoline. De laatste stap was om de tekening opnieuw te maken een met aquarelle techniek eraan aan toegevoegd.

​

Januari 2016-2017

Ik heb ook een ontwerp gemaakt met het programma Illustrator.

Mijn eindresultaat, heb ik met de losse hand de kader met een zwart stiftje getekend. De inktpod en vlieg getschilderd met aquarelle en de pen is geschilderd met zwarte inkt. OOk hebben we onze eige signature moetten onwerpen.

Dit fantasie werk is getekend met een HB-potlood en geschilderd met ecoline, en daarna ingelijst in een passe partout.

Dit is het voorontwerp getekende met verschillende diktes van zwarte stiftjes.

Dit is mijn pop waarop ik tattoos heb gemaakt met behulp van zwarte stiften en met een witte polca stift. (nog niet af)

bottom of page