top of page

3D CREATIES

Hier zijn mijn 3D creaties van 2016-2017

Een appartement gemaakt uit oneven kartonnen rechthoeken, en aan mekaar geplakt met enkel uitgescheurde pagina's. Tenslotte zijn er nog uitgeknipte stripfiguren om het appartement interessanter te maken.

September 2016-2017

Een tafereel van verschillenden huizen/gebouwen gemaakt van karton en krantenpapier met een collage techniek, de weg is getekend met een lijnstilering van verschillende lijndiktes, vervolgens nog een schaduwtechniek bijgetekend met potlood. Deze hele opdracht is van de hele klas, iedereen van de klas heeft zijn/haar stukje bijgedragen om deze compositie te bekomen van een tafereel voor een kinderanimatie voor jonge kinderen.  (doelgroep Ketnet).

September 2016-2017

Deze compositie bestaat uit huisjes alleen gemaakt uit afval, de huisjes zijn gemaakt van oude kartonnen dozen en overblijfselen van andere kapotte werken die al in het lokaal waren. Door de huisjes bij elkaar de plakken krijg je een drukke compositie van verschillende vormen en kleuren. Tenslotte is er nog mos aan toegevoegd voor de het vervallen/oude effect weer te geven. Dit werkstuk was een groepwerk, iedereen van mijn klas 4BK heeft er een huisje aan toegevoegd.

September t.e.m december       2016-2017

Voor meer uitleg over mijn "strantbeest" ga naar 'Examens'.

December 2016-2017

Voor meer uitleg over mijn "Droomhuis" ga naar 'Examens'.

December 2016-2017

Mijn bushokje is gemaakt van manquette papier, kleefpapier voor de kleuren, plastiek voor de ramen en nog dubbelzijdige plakband. Ik heb ook nog gewerkt met een breekmes, snijmat, schaar, papierplakbanden, lat en ook nog op de computer. Ik heb mijn bushokje gemaakt met de stijl van Mondriaan. Eerst heb ik mijn schets op papier gemaakt met de alle afmetingen, dan heb ik verder gewerkt in het programma InDesign. Daar heb ik mijn afmetingen gemaakt voor de kleuren die ik later uitgeprint heb op kleefpapier zodat ik de kleuren er mooi kan opplakken. Dan kon ik beginnen in 3D. Ik heb ook een paar vlakken uitgesneden om ramen te krijgen, en er is ook nog een klein vuilbakje in dezelvde stijl eraan toegevoegd.

bottom of page