top of page

Hier zijn mijn eindwerken van schooljaar 2015-2016

EINDWERKEN

Voor Architectuur hebben we een backstage moeten ontwerpen met een thema, mijn thema was 'flower power' dus ik heb met veel kleuren en felle kleuren gewerkt, ook heb ik zo veel mogelijk afval gebruikt, zoals mijn zeteles die zijn van een eierdoos gemaakt + mijn schets op papier en op paint.

Voor Waarnemingstekenen moesten we de 2 beste tekeningen uitkiezen van ons jaar, ik heb mijn gele bloem gekozen getekend met een HB-potlood, ingekleurd met kleurpotloden op een A4 formaat. Mijn 2de tekening is mijn baby krokodil getekend met verschillende potloden op een A4 formaat.

Ook moeste we voor waarnemingtekenen 2 bloemen maken in verschillende technieken, mijn eerste bloem is getekend met verschillende potloden op en A4 formaat, en men 2de is met aquarel potloden maar ook met aquarel verf gemaakt, op een groter formaat. Tenslotte heb ik mijn tekeningen in een passe partout gezet met een extra blad als steunkleur.

Voor Atalier moesten we een superheld kiezen, die tekenen en dan on gezocht erop plakken of erop tekenen, ik vond geen superheld die ik wou tekenen dus dan had ik maar Charlie Chaplin gekozen. Ik heb hem getekend met verschillende potloden op een heel er groot formaat.

Ook moesten we voor atalier 3 filmpje maken met 'Kinetic Typography" , het eerste filmpje moesten de woorden bewegen op muziek "Hello" , het 2de filmpje moest gaan over een onderwerp dat iets doet "breken" en het laatste filmpje moest gaan over de iemand gaan da je had getekend in het groot "Charlie Chaplin".

bottom of page